Աղցան «Ֆլորենցիա»

Աղցան «Ֆլորենցիա»
Բաղադրիչների հիանալի համադրությունը ապահովում է աղցանի յուրահատուկ համը: Աղցանը հագեցնող է և պատրաստվում է կարճ ժամանակում:

Բաղադրիչներ

  • 4 հատ վարունգ
  • 300 գր ապխտած երշիկ
  • 150 գր կորեական գազար
  • 3–4 հատ ձու
  • 180 գր պանիր
  • սամիթ
  • մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

1 Վարունգը և պանիրը երկարավուն կտրատել: (պանիրը կարելի է անցկացնել քերիչով)
2 Եփած ձուն և ապխտած երշիկը կտրատել երկարավուն կամ խորանարդներով :
3 Ավելացնել մանր կտրատված սամիթը, մայոնեզը և խառնել:
4 Ավելացնել կորեական գազարը և նորից խառնել:
Բարի ախորժակ
Կիսվել Facebook-ում