Աղցան, որը քչերը փորձած կլինեն: Ժամանակն է նոր աղցան պատրաստել

Բաղադրությունը

4 հատ ձու,

3 հատ վարունգ,

1 ճաշի գդալ ալյուր,

3 ճաշի գդալ մայոնեզ,

200 գ հավի կրծքամիս,

1 հատ սոխ,

1 ճաշի գդալ оսլա,

սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի,

աղ՝ ըստ ճաշակի:

Պատրաստման եղանակը

Նախ նրբաբլիթ է պետք պատրաստել: Դրա համար 4 ձուն ջարդել և հարել պատառաքաղի օգնությամբ խորը ամանի մեջ, ավելացնել աղ և սև պղպեղ:

Ավելացնել ալյուրը և օսլան, լավ հարել:

Թավային ձեթ քսել և դնել թույլ կրակին: Խառնուրդը լցնել թավայի մեջ և հավասարաչափ տարածել: Տապակել երկու կողմից:


Սոխը մաքրել, կիսաշրջաններով կտրել և տապակել թավայում:

Նրբաբլիթները միմյանց վրա շարել, ռուլետի պես պտտել և կտրատել:

Վարունգը բարակ և երկար կտրատել:

Հավի միսը նախապես խաշել, թել-թել անել:

Բոլոր բաղադրիչները լցնել ամանի մեջ, համեմել մայոնեզով և լավ խառնել:

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում