Բաղադրիչներ
1 գլուխ սոխ
150 գ սունկ
1 գազար
1 հավի կրծքամիս
1 լոլիկ
1 ցողուն նեխուր
1 կծու պղպեղ` ըստ ցանկության
2 ատամիկ սխտոր
խնկունի
ուրց
1 լ եռման ջուր
2 կարտոֆիլ
աղ
ռեհան
2 դափնու տերև
Պատրաստման եղանակը
Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, 1 րոպե տապակել, ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած գազար և թողնել կրակին 5 րոպե
Ավելացնել սունկը, թողնել 5 րոպե, ապա ավելացնել խորանարդաձև կտրատած հավի կրծքամիսը, լոլիկը, նեխուրը, կծու պղպեղը և թողնել 5-6 րոպե
Ավելացնել ճզմած սխտոր, խնկունի, ուրց, ծածկել կափարիչն ու թողնել 10 րոպե
Ավելացնել 1 լ եռման ջուր, խորանարդաձև կտրատած կարտոֆիլ, աղ, ռեհան, դափնու տերև և թողնել կրակին 20 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ