Մի փոքրիկ գաղտնիք, և բուլկիներն այսպիսի փարթամ և փափուկ կստացվեն

Բաղադրիչներ

500 մլ տաք կաթ

10 գ խմորիչ

100 գ շաքարավազ

1 թ/գ աղ

վանիլին

2 ձու

80 մլ բուսայուղ

900 գ ալյուր (հնարավոր է պահանջվի մի քիչ ավելին)

50 գ կարագ

1 ճ/գ 9% քացախ

0,5 ճ/գ փխրեցուցիչ

Պատրաստման եղանակը

Տաք կաթի մեջ լցնել 10 գ խմորիչ, շաքարավազի կեսը և խառնել: Ավելացնել մնացած շաքարավազը, աղը, բուսայուղը, ձուն, վանիլինը և լավ խառնել

Ալյուրի մեջ լցնել փխրեցուցիչ, փոքրիկ փոսիկ անել և լցնել կաթով զանգվածը, լավ խառնել, և խմոր հունցել:

Ավելացնել կարագ, քացախ և շարունակել հունցել

Ծածկել սննդային պոլիէթիլենով և թողնել 50 րոպե

Լավ հասունացած խմորը բաժանել մասերի և գնդերի տեսք տալ

Ջեռոցի համար նախատեսված թավայի մեջ սննդային թուղթ փռել, ձեթ քսել, շարել գնդերը։ 1 ձվի դեղնուց և կաթ խառնել իրար, քսել գնդերի վրա, քունջութով զարդարել։ Դնել 180°C տաքցրած ջեռոցում 25 րոպե

Եվ արդեն կարելի է համտեսել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում