Տապակած սմբուկ, որի հանդեպ ոչ ոք անտարբեր չի մնա․ անուշ բույր և ախորժելի համ, որ կգոհացնի անգամ ամենաքմահաճին

Պանրով տապակած սմբուկ

Բաղադրիչներ
2 հատ սմբուկ
2 լոլիկ
150 գ պանիր
աղ
սև պղպեղ
բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

Սմբուկները ոչ շատ հաստ շերտերով կտրատել։

Տարայի մեջ բուսայուղ լցնել, սմբուկները դասավորել։

Վրան աղ և սև պղպեղ ավելացնել։

Եփել 200 աստիճան տաքությամբ ջեռոցում 20 րոպե։

Պանիրը անցկացնել քերիչով։

Լոլիկը խորանարդներով կտրատել։

Լոլիկը լցնել սմբուկների վրա, վրան ավելցնել պանիրը։

Դնել 180 աստիճան տաքությամբ ջեռոցում 5 րոպե։

Բարի ախորժակ։
Պատրաստում ենք սիրով։

Կիսվել Facebook-ում