Պիցցայի խմոր
Բաղադրիչներ
300 մլ ջուր
500 գ ալյուր
50 գ բուսայուղ
աղ
շաքարավազ
12 գ խմորիչ
Պատրաստման եղանակը
Բուսայուղի մեջ ավելացնել ալյուրը, լավ խառնել, որ գնդիկներ չմնան:

Խորիչին խառնել 1 թեյի գդալ շաքարավազ, ավելացնել մի փոքր ջուր, խառնել, և ավելացնել խմորին:

Լավ խառնելուց հետո, 15 րոպե թողնել հանգստանա:
Քիչ-քիչ ավելացնել ալյուրը, և հունցել, մինչև փափուկ, ձեռքին չկպչող խմոր ստացվի:

Լավ հունցելուց հետո, բուսայուղով հարթեցնել, թողնել 10 րոպե, այնուհետև պատրաստել պիցցան:


Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով: