Թեթև և հեշտ պատրաստվող ուտեստ, որը իդեալական ընթրիքի կամ ճաշի տարբերակ է կարտոֆիլի սիրահարների համար

Տապակած կարտոֆիլ կաղամբով
Ուտեստ, որը կպատրաստվի սովորական թավայի մեջ հաշված րոպեների ընթացքում:

Բաղադրիչներ

  • 800 գ կարտոֆիլ
  • 500 գ կաղամբ
  • 200 գ բեկոն
  • 2 ատամիկ սխտոր
  • 1 թեյի գդալ աղ
  • 1/2 թեյի գդալ սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1 Բեկոնը կտրատել, և տապակել թավայի մեջ 5 րոպե ուժեղ կրակի վրա:
2 Կարտոֆիլը կտրատել խորանարդներով, և տապակել բուսայուղով: Ավելացնել աղ, և լավ խառնել
3 Կաղամբը մանր կտրատել, ավելացնել կարտոֆիլին: Թողնել միջին կրակի վրա 5 րոպե:
4 Ավելացնել պղպեղը և բեկոնը:
5 Սխտոորը ճզմել, և ավելացնել ուտեստին:
6 Թողնել միջին կրակի վրա 1 րոպե՝ անընդհատ խառնելով:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Կիսվել Facebook-ում