Զարմացրեք տան անդամներին և հյուրերին՝ պատրաստելով այս անուշաբույր թեյը

Բաղադրությունը

  • 1 թեյի գդալ քերիչով անցկացված թարմ կոճապղպեղ,
  • 200 մլ տաք ջուր,
  • 0.5 հատ լայմի հյութ,
  • 0.5 հատ նարնջի հյութ,
  • 1 թեյի գդալ մեղր:

Պատրաստման եղանակը

Կոճապղպեղից մի փոքր կտրել, կեղևը մաքրել և քերիչով անցկացնել:

Քերված կոճապղպեղի վրա տաք ջուր լցնել և մի քանի րոպե թողնել, որ թրմվի:

Նարնջի և լայմի հյութը քամել և դրանից 10-30 մլ լցնել կոճապղեղով և ջրով բաժակի մեջ:

Այնուհետև ավելացնել մեղրը և վայելել թեյը:

Հաճելի թեյըմպում:

Կիսվել Facebook-ում