Համացանցի հիթ դարձած տորտիլլաներ. թարմ և հյութեղ նախուտեստ՝ սեղանները զարդարելու համար

Տորտիլլա
Համեղ տաք ուտեստ՝ ամեն օր պատրաստելու համար:

Բաղադրիչներ

  • 7 հատ լոշիկ
  • 180 գ պանիր
  • 150 գ խոզապուխտ
  • 2 հատ լոլիկ
  • 1 հատ ձու
  • 1-2 ճաշի գդալ թթվասեր
  • 10 գ քունջութ

Պատրաստման եղանակը

1 Պանիրը անցկացնել քերիչով:
2 Խոզապուխտը և լոլիկը կտրատել:
3 Բաղադրիչները խառնել իրար, ավելացնել թթվասերը, և խառնել:
4 Լոշիկները բաժանել 2 մասի: Լոշիկի անկյունում լցնել միջուկը, և փաթաթել:
5 Դասավորել տարայի մեջ, վրան քսել ձու, և ցանել քունջութը:
6 Եփել 180°C ջեռոցում 10-15 րոպե՝ մինչև կարմրելը:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Կիսվել Facebook-ում