Աղցան «Նրբություն»
 
 
 
 
 
 

Երբ հյուրերը ճանապարհին են, այս աղցանը վայրկենապես օգնության կհասնի:
Բաղադրիչներ
- 300 գ ապխտած երշիկ
 - 1 հատ գազար
 - 3 հատ վարունգ
 - 1 հատ կարմիր պղպեղ (քաղցր)
 - 1 տուփ պահածոյացված ոլոռ
 - կանաչ սոխ
 - մաղադանոս
 - սամիթ
 
Սոուս
- 2 ճաշի գդալ մայոնեզ
 - 2 ճաշի գդալ թթվասեր
 - 1 թեյի գդալ մանանեխ
 - 1 թեյի գդալ կիտրոնի հյութ
 - 1 ատամիկ սխտոր
 - աղ
 - սև պղպեղ
 
Պատրաստման եղանակը
1 Գազարը անցկացնել քերիչով:
 
2 Պղպեղը և վարունգը երկարությամբ կտրատել:
 
3 Ավելացնել պահածոյացված ոլոռը:
 4 Երշիկը երկարությամբ կտրատել:
 
5 Մանրացնել կանաչիները, և ավելացնել աղցանին:
 
Սոուս
1 Մայոնեզը, թթվասերը, մանանեխը, կիտրոնի հյութը, սև պղպեղը, սխտորը միասին լավ խառնել՝ մինչև միասեռ զանգված ստացվի:
 
2 Ավելացնել աղցանին, և լավ կառնել:
 
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Պատրաստում ենք սիրով:
              Կիսվել Facebook-ում