Աղցան, որը անպայման պետք է պատրաստել ամեն օր. այնքան համեղ, որ չես կարողանում դադարել ուտել

Կարմիր բողկով աղցան
Պարզ բաղադրատոմս, բայց անչափ համեղ, նաև հասանելի մթերքներից:

Բաղադրիչներ

  • 1 հատ վարունգ
  • 1 հատ բուլղարական պղպեղ
  • 20 մլ սոյայի սոուս
  • 300 գ բողկ
  • 400 գ պահածոյացված ոլոռ
  • 2 ատամիկ սխտոր
  • աղ
  • կանաչ սոխ
  • քունջութ

Պատրաստման եղանակը

1 Վարունգը և բողկը կիսալուսնաջև կտրատել:
2 Պղպեղը մանր երկարությամբ կտրատել:
3 Սոխը մանր կտրատել: Սխտորը ճզմել աղցանի մեջ:
4 Ավելացնել ոլոռը, և լավ խառնել:
5 Ավելացնել աղը, սև պղպեղը, քունջութը և սոյայի սոուսը, լավ խառնել:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Կիսվել Facebook-ում