Ծովախոցգետնի ձողիկներով ախորժելի և հագեցնող սառը ուտեստ, որը մեծ ջանքեր չի պահանջի

Լավաշով ռուլետ
Արագ և համեղ նախուտեստ, որը կգրավի Ձեր հյուրերի սրտերը:

Բաղադրիչներ

  • 2 հատ լավաշ
  • 300 գ ծովախեցգետնի ձողիկներ
  • 4 հատ եփած ձու
  • 250 գ գազար
  • 2 հատ վարունգ
  • հազարի տերևներ
  • մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

1 Ծովախեցգետնի ձողիկները կտրատել:
2 Խաշած ձուն անցկացնել քերիչով:
3 Մայոնեզը բարակ շերտով քսել լավաշին:
4 Լավաշի վրա լցնել կտրատված ծովախեցգետնի ձողիկները, ձուն և կտրատված հազարի թերթեր:
5 Հավասարաչափ ոլորել և կտրատել:

2-րդ միջուկ

1 Վարունգը մանր կտրատել:
2 Գազարը քերել:
3 Խաշած ձուն անցկացնել քերիչով, ավելացնել կտրատված զանգվածին, վրան ավելացնել մայոնեզ, և լավ խառնել:
4 Հավասարաչափ քսել լավաշի վրա և ոլորել:
Բարի ախորժակ:
Կիսվել Facebook-ում