Կարկանդակ

Նուրբ և թեթև կարկանդակներ, որը անպակաս կլինի Ձեր սեղանից:
Բաղադրիչներ
- 120 մլ ջուր
- 70 մլ բուսայուղ
- 3 ճաշի գդալ շաքարավազ
- 280 գ ալյուր
- 2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
- միջուկը՝ ըստ նախասիրության
Պատրաստման եղանակը
1 1 բաժակ եռացրած ջրին ավելացնել բուսայուղը, շաքարավաղը, և խառնել, մինչև շաքարավազը կլուծվի:

2 Փխրեցուցիչը խառնել այլուրին, և ացելացնել պատրաստված շաքարաջուրը:

3 Լավ խառնել, որպեսզի ստանանք փափուկ խմոր:

4 Խմորը բաժանել հավասար փոքրիկ գնդիկների, և գրտնակով բացել խմորը:

5 Խմորի վրա լցնել Ձեր նախընտրած միջուկը և փակել:
6 Կարկանդակների վրա քսել ջրի մեջ խառնած սոդա, որպեսզի կարմիր կարկանդակներ ստանանք:

7 Թխել 200°C տաքությամբ ջեռոցի մեջ 30-35 րոպե:

8 Քաղցր միջուկի դեպքում կարող եք վրան շաքարի փոշի ցանել:

Բարի ախորժակ: