Ախորժելի և հեշտ պատրաստվող կարկանդակներ Ձեր ընտանիքի համար

Կարկանդակ
Նուրբ և թեթև կարկանդակներ, որը անպակաս կլինի Ձեր սեղանից:

Բաղադրիչներ

  • 120 մլ ջուր
  • 70 մլ բուսայուղ
  • 3 ճաշի գդալ շաքարավազ
  • 280 գ ալյուր
  • 2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
  • միջուկը՝ ըստ նախասիրության

Պատրաստման եղանակը

1 1 բաժակ եռացրած ջրին ավելացնել բուսայուղը, շաքարավաղը, և խառնել, մինչև շաքարավազը կլուծվի:
2 Փխրեցուցիչը խառնել այլուրին, և ացելացնել պատրաստված շաքարաջուրը:
3 Լավ խառնել, որպեսզի ստանանք փափուկ խմոր:
4 Խմորը բաժանել հավասար փոքրիկ գնդիկների, և գրտնակով բացել խմորը:
5 Խմորի վրա լցնել Ձեր նախընտրած միջուկը և փակել:
6 Կարկանդակների վրա քսել ջրի մեջ խառնած սոդա, որպեսզի կարմիր կարկանդակներ ստանանք:
7 Թխել 200°C տաքությամբ ջեռոցի մեջ 30-35 րոպե:
8 Քաղցր միջուկի դեպքում կարող եք վրան շաքարի փոշի ցանել:
Բարի ախորժակ:
Կիսվել Facebook-ում