Տապակած տավարի թոք
Արագ և հեշտ պատրաստվող տավարի թոք, որը կհալչի Ձեր բերանում:
Բաղադրիչներ
- 500 գ տավարի թոք
- 1 հատ սոխ
- 2 թեյի գդալ աղ
- 0.5 թեյի գդալ սև պղպեղ
- բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
1 Տավարի թոքը կտրատել՝ ըստ ցանկության:
2 Լցնել տարայի մեջ, վրան աղ ցանել և լավ խառնել:
3 Թույլ կրակի վրա տապակել բուսայուղի մեջ:
4 Սոխը մանր կտրատել և ավելացնել թոքի վրա:
5 Վրան ցանել աղ և պղպեղ՝ ըստ ցանկության:
Բարի ախորժակ: