Այս համեղ լցոնած շամպինիոնները ակնթարթորեն կսպառվեն

Լցոնած սունկ
Նրբահամ և ախորժելի ուտետի բաղադրատոմսը ուղղակի կզարմացնի Ձեր հարազատներին:

Բաղադրիչներ

  • 500 գ շամպինիոն
  • 500 գ աղացած միս (ըստ ցանկության)
  • 1 հատ սոխ
  • 200 գ պանիր
  • աղ
  • սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1 Սունկը լավ լվանալ, և միջուկը հեռացնել:
2 Մսի ֆարշին ավելացնել աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի, և լավ խառնել:
3 Սոխը կտրատել և բլենդերով հարել:
4 Ավելացնել մսի ֆարշին և խառնել:
5 Սունկը լցոնել, և շարել տարայի մեջ:
6 Ավելացնել մի փոքր ջուր և դնել ջեռոցը 200° ջերմաստիճան տաքությամբ 20 րոպե:
7 Ջեռոցից հանել, վրան ավելացնել պանիրը և դնել ջեռոցը ևս 10 րոպե:
Բարի ախորժակ:
Կիսվել Facebook-ում