Բաղադրությունը
- 3 հատ լոլիկ,
- 3 հատ վարունգ,
- 100 գ ընկույզ,
- 4-5 ատամիկ սխտոր,
- 1 հատ սոխ,
- 3-4 ճաշի գդալ ձեթ,
- 2 ճաշի գդալ քացախ (9%),
- կանաչի,
- աղ,
- սև պղպեղ:
Պատրաստման եղանակը
Լոլիկը, վարունգը, սոխը և կանաչին կտրատել, խառնել:
Ընկույզը լվանալ և թավայում չորացնել, հետո մանր-մանր կտրատել կամ ճզմել և ավելացնել բանջարեղենին:
Սխտորը ճզմել, վրան ավելացնել ձեթ, քացախ, աղ, սև պղպեղ, խառնել ամենը, ավելացնել մյուս բաղադրիչնեչի վրա:
Բոլոր բաղադրիչները լավ խառնել և մատուցել:
Բարի ախորժակ