Ախորժելի և նուրբ նախաճաշ

Բաղադրությունը

  • 3 հատ ձու,
  • 1 պտղունց աղ,
  • 1 ճաշի գդալ կաթ,
  • 40 գ պինդ պանիր,
  • 1 թեյի գդալ ձեթ:

Պատրաստման եղանակը

3 ձուն հարել 1 պտղունց աղի և կաթի հետ: Այնուհետև ավելացնել քերված պանիրը և խառնել:

Թավան տաքացնել և ձեթ քսել: Ձվով խառնուրդը գդալ-գդալ լցնել թավայի մեջ, մեկ կողմից տապակել և ռուլետի պես փաթաթել: (Առաջին շերտը այդպես ամբողությամբ փաթաթել, իսկ 2-րդ շերտից սկսած զանգվածը լցնելիս ամբողջական շրջան չի ստացվում, այլ ասես մեկ շերտը մյուսի շարունակությունը լինի):

Վերջում զարդարել կանաչիով:

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում