Սմբուկով նախուտեստ, որը երբեք չի ձանձրացնի

Սմբուկով նախուտեստ
30 րոպե
Այս նախուտեստը շատ արագ է պատրաստվում: Բաղադրատոմսը շատ պարզ է, բայց համն իսկապես հրաշալի է:

Բաղադրիչներ

  • սմբուկ
  • համեմունքներ
  • կանաչի
  • ձեթ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը

1 Սմբուկը մեծ կտրոներով կտրատել, համեմել աղով, նախընտրելի համեմունքներով, ձեթով և լավ խառնել:
2 Սմբուկները լցնել ջեռոցի թավայի մեջ և դնել նախապես տաքացված ջեռոցում (190oC):
3 Եփել 15-20 րոպե:
4 Պատրաստի սմբուկները թողնել, որ հովանան:
5 Այնուհետև ուտեստի մեջ ավելացնել կտրատված կանաչի, ցանկության դեպքում՝ ճզմված սխտոր և մի փոքր էլ ձեթ:
Բարի ախորժակ
Կիսվել Facebook-ում