Մսով և բանջարեղենով աղցան
Բաղադրիչներ
- 450-500 գ միս
- 5-6 հատ վարունգ
- 1 հատ բուլղարական պղպեղ
- 2 հատ փոքր լոլիկ
- 1 հատ սոխ
- 4-5 ատամիկ սխտոր
- 4-5 ճաշի գդալ սոյայի սոուս
- համեմ
- ձեթ
- աղ
- կծու կարմիր պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1 Վարունգը երկարավուն կտրատել, վրան աղ ցանել և 15 րոպե այդպես թողնել:
2 Բուլղարական պղպեղը և լոլիկը ևս երկարավուն կտրատել:
3 Միսը երկարավուն կտրատել և միջին ուժգնությամբ կրակին տապակել:
4 Միավորել վարունգը, լոլիկը, պղպեղը, ավելացնել 2-3 ատամիկ ճզմված սխտոր և խառնել:
5 2-3 ատամիկ սխտորը ճզմել, սոխը կտրատել, ավելացնել մսին ու միասին մի փոքր տապակել: Այնուհետև ավելացնել սոյայի սոուսը և խառնել:
6 Միսը տապակել այնքան, մինչև այն պատրաստ կլինի: Վերջում կծու կարմիր պղպեղ ավելացնել և խառնել:
7 Միսը և կտրատած համեմն ավելացնել բանջարեղենների վրա և խառնել: