Հիանալի ուտեստ ամռանը պատրաստելու համար

Դդմիկով ջեռեփուկ
1 ժամ

Բաղադրիչներ

  • 2 հատ դդմիկ
  • 2 հատ հավի կրծքամիս
  • 2 ճաշի գդալ թթվասեր
  • 2 հատ ձու
  • 150 գ պանիր
  • աղ
  • սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1 Դդմիկը խորանարդներով կտրատել, լցնել ամանի մեջ, համեմել աղով, խառնել և 15-20 րոպե թողնել:
2 Հավի կրծքամիսը ոչ մեծ խորանարդներով կտրատել:
3 Դդմիկից անջատված հեղուկը քամել:
4 Դդմիկի վրա լցնել հավի կրծքամիսը, ձուն, թթվասերը, աղը, պղպեղը և խառնել:
5 Ջեռոցի ձևամանին ձեթ քսել, դդմիկով զանգվածը լցնել մեջը և եփել 35-40 րոպե 200 ջերմաստիճանում:
6 Այնուհետև ուտեստը ջեռոցից հանել, վրան քերված պանիր շաղ տալ և կրկին 5-10 րոպե թողնել ջեռոցում:
Կիսվել Facebook-ում