Այս նրբաճաշակ և շա՜տ համեղ նախուտեստը ձեր ճաշի սեղանին կհաղորդի գարնանային տրամադրություն։ Սմբուկով նախուտեստ

Բաղադրիչներ

2 սմբուկ

1 թ/գ աղ

1 թ/գ չորացրած ռեհան

1 թ/գ սխտորի փոշի

0,5 թ/գ սև պղպեղ

2 ճ/գ ձիթայուղ

1 հատ լոլիկ

թարմ ռեհան

պանիր

Պատրաստման եղանակը

Սմբուկները շրջանաձև կտրատել, շարել ջեռոցի տապակի մեջ։ Աղը, չորացրած ռեհանը, սխտորի փոշին, սև պղպեղը, ձիթայուղը խառնել իրար և պատել սմբուկները 2 կողմից։ Դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Արդեն պատրաստ սմբուկներից մի քանիսին ավելացնել շրջանաձև կտրատած լոլիկ, ռեհանի տերև, 1-ական կտոր պանիր

Ավելացնել 1-ական կտոր սմբուկ, դարձյալ պանիր և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում