Իդեալական ընթրիքի շատ համեղ, ախորժելի և հագեցնող բաղադրատոմս, որը երբեք չի հոգնեցնի ձեր ընտանիքի անդամներին։ Մսով և մակարոնով բնիկներ

Բաղադրիչներ

300 գ մակարոն բնիկներ

300 գ խոզի աղացած միս

3 գլուխ սոխ

2 գազար

2 ատամիկ սխտոր

100 գ թթվասեր

100 գ տոմատի սոուս

աղ, սև պղպեղ

խմելի-սունելի

500 մլ եռման ջուր

Պատրաստման եղանակը

1 գլուխ սոխը խորանարդաձև կտրատել, 2 րոպե տապակել, ավելացնել քերած գազար, թողնել 5 րոպե, ավելացնել տոմատի սոուս, թթվասեր, աղ, սև պղպեղ, թողնել 30 վայրկյան

Մսին ավելացնել 2 գլուխ աղացած սոխ, աղ, սև պղպեղ, խմելի-սունելի, լավ խառնել և գնդիկներ ձևել

Յուրաքանչյուր մակարոնե բնիկի վրա 1-ական գնդիկ դնել

Տեղափոխել թավայի մեջ, ավելացնել եռման ջուր, ծածկել կափարիչն ու թողնել թույլ կրակին 25-30 րոպե (ընթացքում կափարիչը չբացել)

Ավելացնել քերած պանիր, ծածկել կափարիչը, թողնել ևս 5 րոպե։ Զարդարել մանրացրած համեմով կամ սամիթով և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում