Բաղադրիչներ
1 թարմ վարունգ
200 գ ծովախեցգետնի ձողիկներ
200 գ խաշած կամ մարինացված լոբի
2-3 ատամիկ սխտոր
3 ճ/գ մայոնեզ
աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Վարունգը մանր կտրատել, համեմել աղով, թողնել 5 ևոպե, ապա անձեռոցիկի օնությամբ չորացնել
Վարունգին ավելացնել խորանարդաձև կտրատած ծովախեցգետնի ձողիկներ, լոբի, մանր կտրատած սխտոր
Ավելացնել աղ, սև պղպեղ, մայոնեզ և լավ խառնել
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ