Դուք կսիրահարվեք այս ուտեստին։ Սնկով և պղպեղներով տապակա

Բաղադրիչներ

150 գ սունկ

1 գլուխ սոխ

1/2 կարմիր և կանաչ պղպեղներ

2 ատամիկ սխտոր

1 թ/գ շաքարավազ

2 ճ/գ սոյայի սոուս

1 ճ/գ կետչուպ

Պատրաստման եղանակը

Սունկը շրջանաձև կտրատել, տապակել այնքան, մինչև առաջացած հեղուկը գոլորշիանա, ապա ավելացնել խորանարդաձև կտրատած սոխ, գունավոր պղպեղներ, ճզմած սխտոր

Շաքարավազին ավելացնել սոյայի սոուս, կետչուպ, լավ խառնել, ավելացնել տապակին, թողնել ևս 2 րոպե և վերցնել կրակից

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում