Պատրաստվել ես Զատկի տոնին և միայն կուլի՞չն է պակասում, դու արդեն ունես այս հրաշք բաղադրատոմսը։ Կուլիչի պատրաստման ամենահեշտ, համեղ և գեղեցիկ բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ

160 գ կարագ

300 գ շաքարավազ

աղ

վանիլին

4 ձու

300 գ կաթնաշոռ

1 կիտրոնի կեղև

0,5 կիտրոնի հյութ

200 գ  չամիչ և մարմելադ

300 գ ալյուր

1 թ/գ փխրեցուցիչ

0,5 թ/գ սոդա

5-6 ճ/գ շաքարի փոշի + 0,5 կիտրոնի հյութ

Նախատեսված է 4 բաժնի համար 9*9 սմ

Պատրաստման եղանակը

Կարագին ավելացնել շաքարավազ, մի պտղունց աղ, վանիլին, կիտրոնի կեղև, լավ խառնել, ապա 4 րոպե հարել

Մեկ առ մեկ ավելացնել ձու և հարել

Մաս-մաս ավելացնել կաթնշոռ, կիտրոնի հյութ և դարձյալ հարել

Ավելացնել չամիչ, մարմելադ, լավ խառնել

Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչ, սոդա, մաս-մաս ավելացնել ընդհանուր զանգվածին և լավ խառնել

Ստացված զանգվածը լցնել կուլիչների համար նախատեսված ձևի մեջ, դնել 170°С տաքացրած ջեռոցում 50 րոպե (կարող եք ծածկել փայլաթիթեղով՝ ավելի արագ կպատրաստվի՝ 35-40 րոպե), թողնել սառչի

Շաքարի փոշուն ավելացնել կիտրոնի հյութ, լավ խառնել, լցնել կուլիչների վրա

Զարդարել ըստ ճաշակի և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում