Հետաքրքիր մատուցմամբ ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան

Բաղադրությունը

  • 1 հատ վարունգ (երկար),
  • 2 հատ ձու,
  • 60 գ ծովախեցգետնի ձողիկներ,
  • 40 գ պանիր,
  • 2.5 ճաշի գդալ մայոնեզ,
  • աղ,
  • մաղադանոս:

Պատրաստման եղանակը

Ձուն խաշել և քերիչով անցկացնել:

Պանիրը և ծովախեցգետնի ձողիկներ քերիչով անցկացնել:          

Խառնել այս բաղադրիչները, ավելացնել կտրատված կանաչի, աղ, մայոնեզ և լավ խառնել:

Վարունգը երկայնքով բաժանել 2 մասի, և գդալի օգնությամբ միջուկը մաքրել:

Վարունգի այդ մեջտեղի հատվածնում լցնել պանրով և ծովախեցգետնի ձողիկներով զանգվածը, և վարունգը կտրատել 2-3 սմ հաստությամբ կտորների:

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում