Անհնար է անտարբեր անցնել ու թեկուզ 1 գդալ չհամտեսել այս ուտեստից։ Սմբուկով և կարտոֆիլով տապակա

Բաղադրիչներ

350 գ սմբուկ

450 գ կարտոֆիլ

20 գ կարագ

2 ատամիկ սխտոր

մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

Սմբուկը խորանարդաձև կտրատել, տապակել այնքան, մինչև ոսկեգույն երանգ ստանա և հանել թավայից

Կարտոֆիլը խորանարդաձև կտրատել, տապակել այնքան, մինչև ոսկեգույն երանգ ստանա

Ավելացնել տապակած սմբուկը, աղ, սև պղպեղ, ճզմած սխտոր, մանրացրած մաղադանոս, լավ խառնել և վերցնել կրակից

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում