Սիրու՞մ ես աղանդեր, ուրեմն այս նուրբահամ գեղեցիկուհին քեզ է սպասում։ Աղանդեր «Կեկս»

Բաղադրիչներ

250 գ 45% կաթնաշոռ

250 մլ սերուցք

20 գ ժելատին

2 ճ/գ քաղցրացուցիչ

վանիլին

1 ճ/գ կակաո

Պատրաստման եղանակը

Սերուցքը մի փոքր տաքացնել (20 С), ավելացնել ժելատին, խառնել և թողնել 5 րոպե

Ավելացնել քաղցրացուցիչ, մի պտղունց վանիլին և հարել բլենդերով

Ավելացնել կաթնաշոռ, հարել

Լցնել կեկսերի համար նախատեսված ձևի մեջ և 5 րոպե թողնել սառնարանում

Ստացված զանգվածից մի քիչ թողնել, ավելացնել կակաո, հարել բլենդերով, ապա ավելացնել ընդհանուր աղանդերին և թողնել 30 րոպե

Զարդարեք կակաոյով  և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում