Առավոտը սկսեք մեկ բաժակ տաք թեյով և թարմ ու համեղ կաթնային թխվածքով

Բաղադրիչներ

240 մլ կաթ

4 ձու

250 գ շաքարավազ

2 թ/գ փխրեցուցիչ

աղ

70 գ կարագ

1 թ/գ վանլային շաքարավազ

350 գ ալյուր

Կաղապարի չափը՝ 24*24 սմ

Պատրաստման եղանակը

Առանձին տարայի մեջ 4 ձու կոտրել, ավելացնել մի պտղունց աղ, շաքարավազ և լավ հարել

Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչ, մի մասն ավելացնել ձվին և լավ խառնել

Կաթին ավելացնել կարագ, վանիլային շաքարավազ, խառնել, դնել թույլ կրակին, թողնել այնքան, մինչև կարագը հալվի և մի քիչ տաքանա

Կաթի մի մասն ավելացնել խմորին, խառնել, ավելացնել մնացած ալյուրը, խառնել

Ավելացնել կաթի մնացած մասը, խառնել։ Կաղապարի ներսը պատել կարագով, ալյուր ցողել, լցնել ստացված խմորը, դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 35 րոպե

Շաքարի փոշի ցանել և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում