Այս տորթի պատրաստումը ձեզանից ընդամենը 10 րոպե կխլի։ Տորթ «Օրեո»

Բաղադրիչներ

2 ձու

աղ

100 գ շաքարավազ

100 մլ ձեթ

100 մլ կաթ

50 մլ եռման ջուր

8 գ վանիլային շաքարավազ

15 գ փխրեցուցիչ

150 գ ալյուր

3 ճ/գ կակաո

Կրեմի համար՝

500 գ սերուցք

250 գ մասկարպոնե

200 գ թխվածքաբլիթ օրեո

8 գ վանիլային շաքարավազ

100 մլ կաթ՝ բիսկվիթը թրջելու համար

Կաղապարի չափը՝ 26 սմ

Պատրաստման եղանակը

2 ձվին ավելացնել մի պտղունց աղ, շաքարավազ և լավ հարել։ Ավելացնել ձեթ, կաթ, վանիլային շաքարավազ և շարունակել հարել

Ավելացնել եռման ջուր, հարել, ապա ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ, կակաո և շարունակել հարել այնքան, մինչև ստացվի միասեռ զանգված

Լցնել կաղապարի մեջ և դնել 160°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե, ապա հանել և թրջել կաթով

Սերուցքը լավ հարել, ավելացնել մասկարպոնե, վանիլային շաքարավազ, հարել

Թխվածքաբլիթները մանրացնել, ապա ավելացնել ստացված կրեմին և լավ խառնել

Լցնել բիսկվիթի վրա, փոքր գդալի օգնությամբ ձևվորել ( մեկ ձեռքով գդալը կենտրոնում պահել՝ կամաց-կամաց վերև տանելով, իսկ մյուսով ձեռքով կաղապարը պտտել )

4 ժամ թողնել սառնարանում, ապա զարդարել մանրացրած թխվածքաբլիթով և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում