Բաղադրիչներ
500 գ հավի սիրտ
1 գլոուխ սոխ
1 գազար
4 ճ/գ տոմատի սոուս
աղ
սև պղպեղ
300 մլ ջուր
400 գ մակարոն + 800 մլ ջուր
Պատրաստման եղանակը
Հավի սիրտը բաժանել 2 մասի, տապակել այնքան, մինչև առաջացած հեղուկը գոլորշիանա
Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած սոխ, թողնել 2-3 րոպե, ավելացնել քերած գազար, թողնել ևս 2 րոպե, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, տոմատի սոուս և թողնել 1 րոպե։ Ավելացնել ջուր, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 20 րոպե
Ավելացնել մակարոն, ջուր, աղ, սև պղպեղ, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 8-10 րոպե
Ընթրիքը պատրաստ է )))
Բարի ախորժակ