Բաղադրիչներ
4 խոզի կամ ֆիլե
աղ
պղպեղների խառնուրդ
ալյուր
1 գլուխ սոխ
300 գ սունկ
2 ճ/գ մայոնեզ
1 ճ/գ կետչուպ
100 գ պանիր
Պատրաստման եղանակը
ֆիլեն ծեծել, 2 կողմից համեմել աղով, պղպեղների խառնուրդով և 2 կողմից տապակել
Ջեռոցի տապակի մեջ յուղաթուղթ փռել, տեղափոխել տապակած միսը ։ Մայոնեզն ու կետչուպը խառնել իրար, լցնել մսի վրա
Սունկը և սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, տապակել և ավելացնել մսին
Ավելացնել քերած պանիր և դնել 160°С տաքացրած ջեռոցում 25-30 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ