Անգերազանցելի տեսք, անմոռանալի համ և պարզապես շատ ախորժելի ուտեստ՝ լցոնած պղպեղ

Բաղադրիչներ

1 գլուխ սոխ

2 լոլիկ

մաղադանոս

900 գ հավի կրծքամիս

աղ          

սև և կարմիր պղպեղներ

1 թ/գ քիմիոն

½ թ/գ քրքում

30 մլ ձիթայուղ

300 գ սերուցքային պանիր

5 բուլղարական պղպեղ

400 մլ ջուր

500 գ յոգուրտ

2 ձու

2 ճ/գ ալյուր

100 գ պանիր

սամիթ

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիսը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, քիմիոն, ձիթայուղ, սերուցքային պանիր, լավ խառնել

Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած սոխ, լոլիկ, մանրացրած մաղադանոս և լավ խառնել

Պղպեղները երկարությաբ կիսել, լցոնել ստացված խճողակով, ջուր լցնել թավայի մեջ և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե

Յոգուրտին ավելացնել ձու, 1/2 թ/գ աղ, սև պղպեղ, քրքում, ալյուր, 250 մլ ջուր, լավ խառնել, 2-3 րոպե դնել կրակին, ապա լցնել պղպեղների վրա

Քերած պանիր ավելացնել և ևս 15 րոպե դնել ջեռոցում

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում