Բաղադրությունը
- 1 կգ հավի կրծքամիս,
- 300 մլ կաթ,
- 100-150 գ չորահաց,
- 50 գ պանիր,
- 2 հատ ձու,
- աղ:
Պատրաստման եղանակը
Հավի կրծքամիսը երկար կտորների կտրատել:
Այդ կտրոների վրա կաթ լցնել և 30 րոպե թողնել:
Չորահացի մեջ ավելացնել աղ, քերված պանիր և լավ խառնել:
Ձվի մեջ աղ ավելացնել ու պատառաքաղով հարել:
Հավի մսի կտորներ թաթախել ձվի, իսկ հետո պաքսիմատի մեջ:
Ջեռոցի ամանը ծածկել յուղաթղթով, և կտրոները դասավորել դրա մեջ:
Եփել 220 ջերմաստիճանում 10-12 րոպե:
Բարի ախորժակ