Բաղադրիչներ
7 հավի բդիկ
2 ճ/գ տոմատի մածուկ
3 ճ/գ ձիթայուղ
աղ, սև պղպեղ, քրքում, ուրց
200 մլ եռման ջուր
3 կարտոֆիլ
2 գազար
1 գլուխ կարմիր սոխ
1 պղպեղ
5 ատամիկ սխտոր
Պատրաստման եղանակը
Խոր տարայի մեջ տոմատի մածուկ, ձիթայուղ լցնել, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, քրքում, ուրց, լավ խառնել, ավելացնել 50 մլ եռման ջուր, խառնել, բդիկներն ընկղմել ստացված սոուսի մեջ և թողնել 1 ժամ
Կարտոֆիլը, սոխը, գազարը, պղպեղը կիսալուսնաձև կտրատել, ավելացնել 5 ատամիկ սխտոր, շարել բդիկները
Բդիկների մնացած սոուսին ավելացնել 150 մլ եռման ջուր, աղ, ավելացնել ընդհանուր ուտեստին, ծածկել փայլաթիթեղով և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 50 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ