Բաղադրիչներ
2 թ/գ եգիպտացորենի օսլա
2 ճ/գ շաքարավազ
5 գ կոճապղպեղ
2 ատամիկ սխտոր
1/3 թ/գ կարմիր կծու պղպեղ
70 մլ սոյայի սոուս
200 գ գազար
500 գ բրոկկոլի
100 գ սունկ
300 գ գունավոր պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Գազարը շրջանաձև կտրատել, 2 րոպե տապակել ուժեղ կրակի վրա, ավելացնել բրոկկոլի, թողնել ևս 5 րոպե
Ավելացնել սունկ, թողնել 2 րոպե, ավելացնել գունավոր պղպեղ, 3 րոպե թողնել միջին ջերմության վրա
Եգիպտացորենի օսլան, շաքարավազը խառնել իրար, ավելացնել մանրացրած կոճապղպեղ, սխտոր, կարմիր կծու պղպեղ, սոյայի սոուս, լավ խառնել և ավելացնել տապակին՝ թողնելով 1 րոպե թույլ կրակի վրա
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ