Բաղադրիչներ
1 գազար
1 կարտոֆիլ
1 գլուխ սոխ
150 գ երշիկ
50 գ պանիր
1 ձու
1 ճ/գ ալյուր
աղ
սև պղպեղ
հաց
Պատրաստման եղանակը
Գազարն անցկացնել քերիչով: Կարտոֆիլն անցկացնել քերիչով, լավ լվանալ, ապա ջրքամել և ավելացնել գազարին
Ավելացել քերիչով անցկացրած երշիկ, պանիր, մանրացրած սոխ, 1 ձու, ալյուր, աղ, սև պղպեղ և լավ խառնել
Հացը բաժանել մասերի, յուրաքանչյուրի վրա 2-ական ճ/գ խճողակ լցնել և ամրացնել
Տապակել խճողակի հատվածի վրա 1-2 րոպե և վերցնել կրակից
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ