Սա մակարոնի պատրաստման ամենահամեղ բաղադրատոմսն է: Մակարոնը` սնկով և հավի մսով

Բաղադրիչներ

800 գ հավի խաշած միս

20 գ կարագ

300 գ սոխ

400 գ սունկ

աղ, սև պղպեղ

1 թ/գ սխտորի փոշի

500 մլ սերուցք

150 մլ արգանակ (բանջարեղենային կամ հավի)

400 գ մակարոն + 1 ճ/գ աղ

հսմեմ

Պատրաստման եղանակը

Հավի միսը խորանարդաձև կտրատել, տապակել և վերցնել կրակից

Թավայի մեջ կարագ դնել, ավելացնել մանրացրած սոխ, լավ կարմրացնել, ապա ավելացնել կտրատած սունկ և թողնել այնքան, մինչև առաջացած հեղուկը գոլորշիանա

Ավելացնել տապակած միսը, աղ, սև պղպեղ, սխտորի փոշի, սերուցք, արգանակ, ծածկել կափարիչն ու թողնել միջին ջերմության կրակին 15 րոպե

Եռման ջրի մեջ 1 ճ/գ աղ լցնել, ավելացնել մակարոնը, թողնել մինչև պատրաստ լինելը, ապա անցկացնել սառը ջրով և ավելացնել ընդհանուր ուտեստին: Թողնել ևս 3 րոպե և վերցնել կրակից

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում