Աղցան, սրը կարելի է պատրաստել ամեն օր: Կաղամբով և սնկով աղցան

Բաղադրիչներ

400 գ կաղամբ

1 թ/գ աղ

1 գազար

կանաչ սոխ, մաղադանոս

400 գ մարինացված սունկ

1 ճ/գ շաքարավազ

1,5 ճ/գ խնձորի քացախ

3 ճ/գ ձեթ

Պատրաստման եղանակը

Կաղամբը կտրատել, ավելացնել աղ, տրորել, ավելացնել քերած գազար, մանրացրած կանաչ սոխ, մաղադանոս

Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած սունկ շաքարավազ, խնձորի քացախ, ձեթ և լավ խառնել

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում