Բաղադրիչներ
2 հավի կրծքամիս
աղ, սև պղպեղ
ալյուր
30-40 գ կարագ
3 ատամիկ սխտոր
կանաչ սոխ
1 ճ/գ սոյայի սոուս
3-4 ճ/գ մեղր
Պատրաստման եղանակը
Հավի կրծքամսի վրա խորանարդաձև կտրվածք անել, 2 կողմից համեմել աղով, սև պղպեղով
Թաթախել ալյուրի մեջ, 4-5 րոպե տապակել 2 կոմղից
Ավելացնել մանրացրած սխտոր, թողնել 1 րոպե
Ավելացնել սոյայի սոուս, մեղր և 2 կողմից լավ տապակել ստացված սոուսի մեջ
Զարդարել կանաչ սոխով և մատուցել )))
Բարի ախորժակ