Բաղադրիչներ
300 գ հավի խաշած միս
1-2 խաշած գազար
3 խաշած ձու
100 գ պանիր
1 խնձոր
3 կիվի
սամիթ
Պատրաստման եղանակը
Մատուցվող ափսեի մեջ մայոնեզ քսել: Հավի միսը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել աղ` տոնածառի տեսք տալով լցնել մատուցվող ափսեի մեջ և մայոնեզ քսել
Ավելացնել քերած գազար, մայոնեզ, քերած ձու, մայոնեզ: Կողային հատվածները զարդարել սամիթով
Ավելացնել քերած խնձոր, մայոնեզ, քերած պանիր և 1 ժամ թողնել սառնարանում
Զարդարել կիվիով, նռան հատիկներով կամ պղպեղից ձևած աստղիկներով)))
Բարի ախորժակ