Բաղադրիհավիչներ
500 մլ կաթ
60 գ շաքարավազ
20 գ կակաո + 20 գ ալյուր
1 ձվի դեղնուց
80 գ շոկոլադ
20 գ կարագ
Պատրաստման եղանակը
Շաքարավազին ավելացնել կակաո, ալյուր, լավ խառնել
Ավելացնել 200 մլ կաթ, ձվի դեղնուց, խառնել այնքան, մինչև գնդիկներ չմնան
Ավելացնել մնացած կաթին, դնել կրակին` խառնելով եփել այնքան, մինչև թանձրանա և սկսի եռալ
Ավելացնել կարագ, շոկոլադ, խառնել ևս 2-3 րոպե և վերցնել կրակից
Լցնել համապատասխան տարրաների մեջ և 30-40 րոպե թողնել սառնարանում
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ