Հրաշալի աղանդեր, որը կդառնա թեյի և սուրճի լավագույն ընկերը: Շոկոլադե մուս

Բաղադրիհավիչներ

500 մլ կաթ

60 գ շաքարավազ

20 գ կակաո + 20 գ ալյուր

1 ձվի դեղնուց

80 գ շոկոլադ

20 գ կարագ

Պատրաստման եղանակը

Շաքարավազին ավելացնել կակաո, ալյուր, լավ խառնել

Ավելացնել 200 մլ կաթ, ձվի դեղնուց, խառնել այնքան, մինչև գնդիկներ չմնան

Ավելացնել մնացած կաթին, դնել կրակին` խառնելով եփել այնքան, մինչև թանձրանա և սկսի եռալ

Ավելացնել կարագ, շոկոլադ, խառնել ևս 2-3 րոպե և վերցնել կրակից

Լցնել համապատասխան տարրաների մեջ և 30-40 րոպե թողնել սառնարանում

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում