Յուրօրինակ, համեղ և շատ գեղեցիկ աղանդեր` արմավով և գետնանուշով

Բաղադրիչներ

200 գ արմավ

100 գ բոված գետնանուշ

150 գ արևածաղկի բոված հատիկներ

80 գ սպիտակ շոկոլադ

1 թ/գ ձեթ

մուգ շոկոլադ

ցանկացած հատապտուղ

Պատրաստման եղանակը

Արմավը լավ լվանալ, ավելացնել սառը ջուր, թողնել 15 րոպե, ապա հանել կորիզն ու բլենդերով հարել

Բոված գետնանուշն (2 ճ/գ առանձնացնել) ու արևածաղկի հատիկները բլենդերով հարել, խառնել իրար

Ավելացնել մանրացրած արմավը, լավ խառնել

Թաց ձեռքերով գնդիկներ ձևել, թաթախել մանրացրած գետնանուշի մեջ

Միջին մեծության փոսիկ անել, դնել ցանկացած հատապտուղ և 15-20 րոպե թողնել սառնարանում

Սպիտակ շոկոլադին ավելացնել 1 թ/գ ձեթ, լավ խառնել, լցնել խոհարարական պարկի մեջ, ավելացնել աղանդերին

Զարդարել հալեցրած մուգ շոկոլադով, 10 րոպե թողնել սառնարանում, ապա մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում