Պատրաստե՛ք և ճաշին մատուցեք այս հագեցնող, գունեղ և շատ համեղ մակարոնով ջեռեփուկը

Բաղադրիչներ

300 գ խաշած մակարոն

2 հավի կրծքամիս

½ թ/գ աղ, սև և կարմիր պղպեղներ

2 ճ/գ ձեթ

1 կանաչ պղպեղ

2 գլուխ սոխ

2 ատամիկ սխտոր

2 լոլիկ

½ թ/գ շաքարավազ

¾ թ/գ խնկունի

½ թ/գ աղացած կոճապղպեղ

150 գ պանիր

մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիսը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, ձեթ և լավ խառնել

Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 3 րոպե տապակել, ավելացնել 2 ատամիկ սխտոր, թողնել ևս 1 րոպե, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած պղպեղ, թողնել 3 րոպե

Ավելացնել համեմված հավի կրծքամիսը, տապակել 7-8 րոպե

Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած լոլիկ, 1/2 թ/գ շաքարավազ, աղ, 1/3 թ/գ սև պղպեղ, կոճապղպեղ, 3/4 թ/գ խնկունի, լավ խառնել, թողնել 10 րոպե, ապա ավելացնել մաղադանոս և վերցնել կրակից

Կաղապարի մեջ ձեթ քսել, լցնել խաշած մակարոնը, ստացված տապակը, լավ խառնել, ավելացնել քերած պանիր և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում