Լցոնած կարտոֆիլի բազմաթիվ տարբերակներից ևս 1-ը, որը չի պահանջում շատ ջանք և ժամանակ, բայց ստացվում է շատ համեղ և գեղեցիկ

Բաղադրիչներ

4 խոշոր կարտոֆիլ

աղ

սև պղպեղ

1 գլուծ սոխ

150 գ երշիկ

100 մլ սերուցք

200 գ պանիր

Պատրաստման եղանակը

 Կարտոֆիլը 30 րոպե խաշել եռացող աղաջրի մեջ

Սոխը մանրացնել, 3 րոպե տապակել, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած երշիկ

Ավելացնել սերուցք, աղ, սև պղպեղ, 100 գ պանիր, լավ խառնել, թողնել կրակին 3-4 րոպե

Կարտոֆիլները կիսել, միջուկները հանել

Միջուկը ճզմել, ավելացնել տապակած երշիկը, լավ խառնել և լցոնել կարտոֆիլները

Քերած պանիր ավելացնել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե

Մատուցե ՛ ք, քանի դեռ տաք է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում