Բաղադրիչներ
լավաշ
300 գ կաթնաշոռ
100 գ դեղին պանիր
100 գ ցանկացած այլ տեսակի պանիր
2 ձու
սամիթ, մաղադանոս
սև և սպիտակ քնջութ
Պատրաստման եղանակը
Կաթնաշոռին ավելացնել 2 տեսակի քերած պանիր, մանրացրած սամիթ, մաղադանոս, 1 ձու և լավ խառնել
Լավաշը բաժանել ուղղանկյունների, ստացված խճողակից դնել, հավասարապես տարածել և ռուլետի պես փաթաթել
Լավաշի մի մասում 1-2 սմ լայնությամբ դատարկ թողնել, ձու քսել և ամրացնել
Շարել ջեռոցի տապակի մեջ, ձու քսել, սև և սպիտակ քնջութ ցողել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ