Այսպսի նախուտեստ ոչ մի տեղ չեք հանդիպի: Սա կդառնա ձեր սեղանի սպասված հյուրը: Սալորաչրով նախուտեստ

Բաղադրիչներ

մաղադանոս

100 գ պանիր

2 ատամիկ սխտոր

2 ձվի դեղնուց

50 գ ընկույզ

2 ճ/գ մայոնեզ

300 գ սալորաչիր

Պատրաստման եղանակը

Ընկույզը 10-15 րոպե դնել 170°С տաքացրած ջեռոցում, ապա անցկացնել բլենդերով

Ավելացնել քերած պանրին, ավելացնել ձվի դեղնուց, մանրացրած մաղադանոս, ճզմած սխտոր, մայոնեզ և լավ խառնել

Սալորաչիրը 5 րոպե թողնել եռման ջրի մեջ, ապա կիսով չափ բացել

Լցոնել ստացված խճողակով, զարդարեք ըստ ճաշակի և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում