Բաղադրիչներ
մաղադանոս
100 գ պանիր
2 ատամիկ սխտոր
2 ձվի դեղնուց
50 գ ընկույզ
2 ճ/գ մայոնեզ
300 գ սալորաչիր
Պատրաստման եղանակը
Ընկույզը 10-15 րոպե դնել 170°С տաքացրած ջեռոցում, ապա անցկացնել բլենդերով
Ավելացնել քերած պանրին, ավելացնել ձվի դեղնուց, մանրացրած մաղադանոս, ճզմած սխտոր, մայոնեզ և լավ խառնել
Սալորաչիրը 5 րոպե թողնել եռման ջրի մեջ, ապա կիսով չափ բացել
Լցոնել ստացված խճողակով, զարդարեք ըստ ճաշակի և մատուցել )))
Բարի ախորժակ