Բաղադրությունը
- 2 բաժակ ալյուր,
- 2 ճաշի գդալ շաքարի փոշի,
- 1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ,
- 0.5 բաժակ ձեթ,
- 0.5 բաժակ տաք ջուր,
- ձու՝ թխվածքի մակերեսին քսելու համար,
- շոկոլադ՝ միջուկի համար:
1 բաժակ-200 գ
Պատրաստման եղանակը
Ալյուրը մաղել, ավելացնել շաքարի փոշի, փխրեցուցիչ և լավ խառնել:
Այնուհետև ավելացնել ձեթ, տաք ջուր և կրկին խառնել:
Խմոր հունցել՝ ձեռքերով տրորելով: Խմորը 15 րոպե թողնել, որ հանգստանա, իսկ հետո այն գրտնակել:
Խմորը սեգմենտների բաժանել, ծայրի հատվածում դնել շոկոլադի կտրոները և փաթաթել:
Փաթաթված կտրոների վրա ձու քսել և թխել 20-25 րոպե 170 ջերմաստիճանում:
Դեռևս տաք թխվածքը թաթախել շաքարի փոշու մեջ:
Բարի ախորժակ