Բաղադրիչներ
500 գ հորթի փափկամից
3 ճ/գ սոյայի սոուս
1 ճ/գ եգիպտացորենի օսլա
½ թ/գ աղ
Սոուսի համար`
1 ճ/գ սոյայի սոուս
2 թ/գ տերիյակի սոուս
5 ճ/գ ձեթ
1 թ/գ աղ
2-3 ատամիկ սխտոր
կծու պղպեղ` ըստ ցանկության
1,5 թ/գ քնջութ
համեմ
Պատրաստման եղանակը
Միսը սառեցված վիճակում՝ բարակ, քառակուսաձև կտրատել

Ավելացնել աղ, սոյայի սոուս, եգիպտացորենի օսլա և լավ խառնել

Լցնել եռաացող ջրի մեջ, հենց սկսի եռալ ևս 1 անգամ՝ թողնել 5 րոպե և հանել ջրից

Ավելացնել շաքարավազ, քնջութ, սխտոր, լավ տաքացրած ձեթ, կծու պղպեղ, մանրացրած համեմ, տերիյակի և սոյայի սոուսներ, լավ խառնել

Թողնել 10 րոպե և մատուցել )))

Բարի ախորժակ