Խոսքերն ավելորդ են` ստացվում են չափազանց հյութեղ, փափուկ և նրբահամ: Հորքի մսով աղցան

Բաղադրիչներ

500 գ հորթի փափկամից

3 ճ/գ սոյայի սոուս

1 ճ/գ եգիպտացորենի օսլա

½ թ/գ աղ

Սոուսի համար`

1 ճ/գ սոյայի սոուս

2 թ/գ տերիյակի սոուս

5 ճ/գ ձեթ

1 թ/գ աղ

2-3 ատամիկ սխտոր

կծու պղպեղ` ըստ ցանկության

1,5 թ/գ քնջութ

համեմ

Պատրաստման եղանակը

Միսը սառեցված վիճակում՝ բարակ, քառակուսաձև կտրատել

Ավելացնել աղ, սոյայի սոուս, եգիպտացորենի օսլա և լավ խառնել

Լցնել եռաացող ջրի մեջ, հենց սկսի եռալ ևս 1 անգամ՝ թողնել 5 րոպե և հանել ջրից

Ավելացնել շաքարավազ, քնջութ, սխտոր, լավ տաքացրած ձեթ, կծու պղպեղ, մանրացրած համեմ, տերիյակի և սոյայի սոուսներ, լավ խառնել

Թողնել 10 րոպե և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում