Բաղադրիչներ
1200 գ տավարի փափկամիս
50-70 գ կարագ
3-4 գլուխ սոխ
քրքում
սև պղպեղ
մշկընկույզ
համեմեի աղացած սերմ
1 – 1,5 թ/գ աղ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, լցնել կաթսայի մեջ

Ավելացնել միջին մեծությամբ կտրատած միս, կարագ, ծածկել կափարիչն ու թողնել թույլ կրակին 2 ժամ

Ավելացնել քրքում, սև պղպեղ, մշկընկույզ, համեմի աղացած սերմ, աղ, լավ խառնել, ծածկել և ևս 1 ժամ թողնել կրակին

Ճաշելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ